Το Πιτόψωμο ενισχύει το έργο της «Γέφυρας»

Το Πιτόψωμο, βρίσκεται πάντοτε κοντά σε δράσεις που βοηθούν το κοινωνικό σύνολο. Έτσι, στο πλαίσιο των ανωτέρω δράσεων καθώς και της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, ανακοινώνει την υπερήφανη υποστήριξή του στο σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα «Γέφυρα» με τη φιλογενία donation box, στο χώρο της εταιρείας, προκειμένου για την ενίσχη των δράσεών της.

pitopsomo-gefyra

Λίγα λόγια για τη Γέφυρα:

Πρόκειται για ένα σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με κύριο στόχο την Αλληλεγγύη, όπου μέσω του Social Street Work, προσεγγίζει χωρίς  διακρίσεις  ευάλωτες ομάδες  ανθρώπων που βιώνουν τον κοινωνικό αποκλεισμό. Στηρίζει την καθημερινότητά τους και υπερασπίζετε τα δικαιώματα τους.

Αποτελείται από μια ομάδα έμπειρων ανθρώπων που μέσω της μεθοδολογίας της κοινωνικής εργασίας στο δρόμο (social street work), προσεγγίζει καθημερινά ανθρώπους που βρίσκονται στο περιθώριο της κοινωνίας , με κύριο σκοπό την επανένταξή τους πάλι σε αυτήν.

Η ομάδα στελεχώνεται από εκπαιδευμένα και έμπειρα μέλη στην κοινωνική εργασία στο δρόμο (ψυχολόγοι , κοινωνιολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί, νοσηλευτές , νομικοί). Μέσα από την αφοσίωσή τους στο όραμά της Γέφυρας, προσφέρεται συμπαράσταση και στήριξη. Στην Γέφυρα συμμετέχουν συνάνθρωποι μας που θέλουν να προσφέρουν με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας τους για την υλοποίηση των στόχων μας και του οράματός του σωματείου.